24 Temmuz 2013 Çarşamba

Mangal ile Bahçe Keyfi

Yaz aylarını bahçede geçirme keyfinin yerini hiçbir şey tutamaz. Özellikle çalıştığınız için uzun tatillere çıkamıyorsanız, bahçenizde hafta sonu ve akşamlarınızı keyifli saatler eşliğinde geçirebilirsiniz. Birde o bahçede havuz varsa zaten tatil ayağınıza kadar gelmiş demektir. Bahçesi olanlar bahçe mobilyaları incelemekten büyük keyif alır. Koltuk, sandalye, masa, hamak, şezlong, mangal ve şemsiye gibi daha birçok ürün bahçe mobilyaları içerisinde yer alır. Bu mobilyaların çeşitliliği ise kullanım alanına göre değişir. Ancak değişmeyen şey her bahçede bulunan olmazsa olmaz koltuk çeşitleridir. Yazlık modeller olan bu koltuk tipleri genellikle oldukça konforlu ve enerjik yapıya sahip oluyorlar.



Bahçenizde koltuk takımınız ya da masanız var ise mutlaka edinmeniz gereken bir diğer mobilya şemsiyedir. Yakıcı güneşin altında oturmak ve bir şeyler okumak zordur. Bu nedenle şemsiye keyifli saatlerin baş tacıdır diyebiliriz. 

Hafta sonları arkadaşlarınızı davet edip lezzet dolu eğlenceli saatler geçirmek istiyorsanız ise mangal modellerini inceleyebilirsiniz. Mangal ister bahçe ister balkon olsun kapaklı, gazlı ya da diğer modelleri ile her yere uyum sağlıyor. Kapaklı ve tekerlekli mangallar, dumandan rahatsız olan ya da balkonda mangal yapmak isteyenler için harika seçeneklere sahipler. Aynı zamanda dumandan rahatsız olan kişiler için gazlı mangal modelleri de bulunuyor. 



Bahçe için bir mangal bakıyorsanız büyük, raflı ve gelişmiş bir model seçebilirsiniz. Çünkü büyük mangal daha çok et pişirme kapasitesine sahip olacağı için, mangal başında beklenen zamanı en aza indirgeyecektir. Mangal aldıktan sonra ise pratik kömür alevlendirmek için aletler bulunuyor. Onları almanızı tavsiye ederim. Sonrasında ise geriye bahçenizde mutlu saatler geçirmek kalıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder