10 Mart 2014 Pazartesi

Banyo Aksesuarları Alırken


Banyo ve mutfaklarımız evlerimizde en çok kullandığımız ve en rahat ve kullanışlı olması gereken bölgelerdir. Özellikle temizliğimizin değerlendirildiği yer olan banyolarımızda kullanılan dekorasyon, banyo aksesuar ürünleri, banyo seti ve duvar renkleri çok önemlidir.


İlk olarak yapılması gereken duvar renklerinin belirlenmesi ve parkelerin seçiminin yapılmasıdır. Ferahlığın da çok önemli olduğu bu bölgede açık renkler tercih edilmelidir. Açık renge sahip olan duvarlar ile uyumlu olan banyo aksesuarları seçimi yapılmalıdır. Bu sayede aynı zamanda dar olan banyolar da daha büyük gösterilebilir. Yine kullanılan renklerle uyumlu olan banyo seti kullanılırsa şıklık da yakalanmış olacaktır. Özellikle klozet seçiminde yine beyaz tonları seçilmelidir.


Banyoların göze daha rahat gelmesi için lavabolar kapının karşısında bulunmalıdır. Duş ve klozetler ise duvar kenarlarında bulunmalıdır. Çamaşır makinası da banyomuzda ise herhangi bir dolabın alt tarafı kullanılırsa ortada gözükmeyerek daha güzel bir görüntü sağlanmış olur. Kullanılan banyo seti ürünlerinin bir takım olması yine banyonuzu kullananlar için çok hoş bir görüntü sağlayacaktır. Yine diğer banyo aksesuarlarının da aynı firmadan olması veya takım halinde alınması banyoda uyumu sağlamak açısından iyi olacaktır. Banyo en çok kullanılan ve eşyaları en az değiştirilen bölüm olduğundan arada kullanılan banyo aksesuarları yenilenmelidir. Yeni banyo aksesuarları alınırken de yine aynı konulara dikkat etmek doğru olacaktır. Kuralımız, başta içinize sinmesi, daha sonra ise misafirlerinize sunabileceğiniz ürünler kullanmak olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder