2 Haziran 2014 Pazartesi

Community Bitti mi ? Nasıl Yani ?


NBC geçtiğimiz haftalarda Community ‘nin kaldırıldığını açıkladı ve hepimizi büyük bir şoka uğratarak, çok üzdü. Troy ‘un gidişinin ardından, çok güzel bir geri dönüş yaparak, güzel bölümlerin geleceğini bekleyen bizler, NBC ‘nin vermiş olduğu karar ile büyük bir şok ve hüsran ile karşı karşıya kaldık.  Oysa ki ne kadar çok sevmiştik onları. Greendale Devlet Üniversitesi ‘nde resmen demirleyen ve birbirleri arasında büyük bir arkadaşlık bağı bulunan, 7 farklı karakterin, her birisinin birbirleri ile olan bağlarını.


Community, ilk başta sıradan bir kolej dizisi görünmesine rağmen fakat aslında, diziyi izlemeye başladıktan sonra hiçte öyle olmadığını görerek, çok komik ve yaratıcı bir dizi olduğunun farkına varıyorsunuz. Troy ve Abed ‘in selamlaşmaları, Annie ve Britta ‘nın yaşadığı aşklar, Pierce Hawthorne ‘nun sinir bozucu hareketleri, Shirley ‘nin anaç tavırları ve komik halleri ve tabi ki de Jeff Winger ‘ın çok bilmiş halleri, etkileyici tavırları ve esprileri ile Community ‘i unutmamız uzun bir süre kolay olmayacak ve hep Abed ‘in söylediği gibi 6 sezon ve 1 film hayalinin gerçekleşmesini bekleyeceğiz.


Bu üzücü haberi okuduktan sonra Community ölümsüzleştirmek için tablocuya giderek, Community ‘nin kanvas tablosunu aldım ve tabloyu duvarı astım. Artık bir süre odamdaki duvarımda asıla kalarak, yaslarını tutacağımdan eminim. Hatta duvar sticker bile bulursam, duvarlarımın bir köşesine de Community için ayırabilirim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder