2 Temmuz 2014 Çarşamba

Evlere Bi'Güzellik Yapan Yer: Evidea


Evinizi belki her gün silip süpürüyorsunuz ama yaptığınız temizlik ne kadar sağlıklı olabilir ki? Peki gözle görülemeyen mikropları nasıl dezenfekte edebilirsiniz? Elbette ki buharlı temizleyici ile! Evidea'nın online alışveriş sitesinde satılan Kohler H2O X5 buharlı temizleyici sayesinde evinizin her köşesinde gerçek temizliğin izlerine rastlayacaksınız. 

Kohler H2O X5 ile geleneksel ve artık alışılagelmiş olan tüm temizlik alışkanlıklarınızı bir kenara bırakarak buhar gücüyle dezenfekte edilmiş yüzeylerin temizliğini yaşayacaksınız. Deterjan kullanımı gerekmeksizin sadece buhar ile çalışan bu alet sayesinde temizlik malzemelerinde bulunan kimyasalların zararlı etkilerinden de kolayca korunacaksınız. 

Hafif, ergonomik ve kolay kullanıma sahip bir yapıda olan buharlı temizleyici sayesinde ıslak zeminlerde, kumaşlarda halılarda ve inatçı lekelerin olduğu yüzeylerde kusursuz sonuçlar elde edebilirsiniz. Eğer siz de evinizde gerçek bir temizlik yapmak istiyorsanız, mutlaka buharlı temizleyici modellerinden faydalanmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder