15 Temmuz 2014 Salı

Keyifli Çalışma Saatleri İçin

Çalışma koltuğu, hem gerekli bir ofis ürünü, hem de evde, pc başında kullanabileceğiniz bir gereklilik. Özellikle firma yöneticileri için, çalıştıkları odanın görünümü çok önemli. Lüks bir oda, belki bir LCD ekran televizyon, aristokrat bir görünüm kazandıracak tablolar, harika mobilyalar. Tüm bunlar, firmanın olumlu bir imaj yaratmasında etkili unsurlar. Çünkü yönetici ya da müdürle görüşmeye gelen insanların zihninde, bu firmanın büyük, güçlü bir şirket olduğu yönünde bir algı yaratmak gerekiyor. Patronlar, müdürler zaten bunları biliyorlar. Bu yüzden, en iyi çalışma koltuğunu bulmak, satın almak durumundalar. Evidea.com adresinde çalışma koltuklarını inceleyebilirsiniz.

Ayrıca, Evidea’da, personel için, evinde home office çalışan bireyler için nispeten daha makul fiyatlarda çalışma koltukları bulabilirsiniz. Çalışanlarınızın konforu da, performansları üzerinde etkili. Bunun haricinde, öğrenciyseniz, bir bilgisayarınız varsa, yine aynı şekilde bir çalışma koltuğuna ihtiyacınız olacak. Evde çalışıyorsanız, yapmanız gereken ödevleriniz varsa, bu ürünler, alışkın olduğumuz standart sandalyelerden hem daha kullanışlı, hem de daha konforlu. Çünkü çalışma saatlerinde rahat olmamız önemli.
 çalışma koltuğu fiyatları



Bunun haricinde, sitede çocuklar için tasarlanmış sevimli çalışma koltukları da bulunmakta. Çocuğunuzun kendisini yetişkin bir birey gibi hissetmesini sağlayacak bu ürünler, mağaza fiyatlarından çok daha düşük fiyatlara, Evidea’da.


 çalışma koltuğu
Çalışma koltuğu fiyatları, ürünün kalitesine ve kullanım amacına bağlı olarak, geniş bir spektrum yaratmakta.  Aynı markanın ürünü bile farklı mağazalarda farklı fiyatlarda müşteri bulabiliyor. Evidea’da alışveriş yapmanın avantajı, sadece ürünün kendisine para veriyor olmanız. Örneğin bir AVM’de yer alan bir mağazanın, çok büyük giderleri var ve bu giderler etiket fiyatına yansıyor. Oysa Evidea’da sadece ürün ve kargo ücreti var. Üstelik, site bazı dönemlerde ücretsiz kargo kampanyası düzenleyebiliyor. Eviniz için gerekli olabilecek her tür mobilya, dekorasyon ürünü var Avidea’da. Halılar, perdeler, yataklar, kitaplıklar, aynalar, lambalar, mutfak için ankastre ürünler, bahçeniz için gerekli aksesuarlar… Neredeyse bütün bir evi, Evidea ile yeniden yaratabilirsiniz. Evidea’da alışveriş yapmanın en iyi tarafı, tüm malzemeleri aynı yerden temin ettiğiniz için, bu ürünler arasında bir uyum yaratma kolaylığı vermesi.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder